Over Autobedrijf Valster Hagen

Valster-Hagen - Over onsAutobedrijf Valster-Hagen is in de jaren tachtig opgericht door Gerard Valster onder de naam Autobedrijf Valster. Na ruim 25 jaar droeg hij het bedrijf over aan ons, Alfons en Elly Hagen. Sinds 1 januari 2008 spreken we dan ook Autobedrijf Valster-Hagen.

Bij de overname is het bestaande personeel in dienst gebleven. Al hun ervaring, plus hun enorme kennis van onze klanten en hun auto’s, bleef hiermee binnen het bedrijf.

Vanzelfsprekend bouwen we sinds de overname ons bedrijf steeds verder uit en vernieuwen we ons aanbod doorlopend.

Door de jaren heen hebben we ons gespecialiseerd in Saab, met klanten in heel Nederland. Doodzonde natuurlijk dat dit merk failliet is gegaan. Toch kan de Saab-liefhebber nog steeds bij ons terecht, of het nu om onderhoud gaat of om de aankoop van een gebruikte Saab.

We zijn er echter niet alleen voor Saab-rijders. Uiteindelijk zijn we namelijk een allround autobedrijf , waar u voor elk merk terecht kunt. Onze sterke punten, de persoonlijke band met onze klanten en onze grote liefde voor mobiliteit, zijn buitengewoon goede redenen om met ons in zee te gaan.

We hebben een ruim aanbod aan occasions, dat we uiteraard doorlopend vernieuwen.

Top